Saturday, December 31, 2011

Entri last 2011

Haii semua.. semoga berada dalam keadaa yang sihat sejahtera.. tarik nafas panjang panjang dan hembus. ! Fuhhh entri kali nie memang tahan nafas sebab nak update laju laju.. kejar masa.. (:  hahah..
dari pagi sampai ke petang mood nak update entri last takde sekarang baru ada.... *pliss jangan bebel panjang2x!




" selamat tahun baru 2012 "

selamat tinggal 2011



Here’s to 2011:

The year where friends became strangers and strangers became friends.
Where lovers became haters and haters became lovers.
The year where mistakes were made and lessons were learn.
... ... Where stories were shared and memories were created.
Where people hit rock bottom and where people raised back up.

Here’s to 2011: the drama, the fights, the memories, the laughter, the tears, and the craziness.

Bring on 2012!



Thursday, December 29, 2011

Hwaiting Maira. !

Haii rakan bloggers, readers, silent readers, stalker
 ( Hahaha yang nie aku sengaja letak ).. Selamat hari rabu minggu akhir tahun 2011..,Okay intro yang lebih dari satu baris.. 

Minggu ni mood aku kejap okay kejap k.o.., Hormon akhir tahun berubah barangkali.. HAHA :D 
 Kadang kadang sakit kepala tetiba datang,tepu sangat kot otak bile tak ada pikir apa apa..i mean dah habis belajar nie tak payah pikir nak buat assingment, tak payah pikir design, takpayah pikir nak bangun pergi kelas, nak print itu ini, nak attend event itu ini..tak payah nak keluar wang..
tapiii bila tak buat apa apa Haaaaaa peyakit bosang bosing menjelma amik kau.. guling sana sini ukur tikar karpet semua. !
Memang penyakit,mood orang menggangur macam nie ea? 

> Fikiran serabut je

> Dalam fikiran KERJA KERJA KERJA !

> Wahhh seronoknya kalau dapat kerja. Eksaited. ! Fikir nak tolong family tak nak susahkan mak ayah.

> Eh kenapa dia dapat kerja dulu? Kenapa bukan aku?

> Tengok yang berkenan pendam jew sebab duit takda. Acane nak beli owp? 

> Time belajar ada duit je sebab ada elaun pinjaman,kadang kadang abah,kakak bagi tapii dah habis belajar dalam purse tak ada mana. Wuuuu sedih jew :(

> Rindu nak belajar sebab merantau kat negeri orang, hidup berdikari tu boleh dipupuk tapi time aku belajar sijil, diploma kenapa pikir " Aisshhh tak sabar nak habis sebab nak kerja " Macammmm keling porahhh je aku ni. " 

> Stress sikit sebab life macam tersekat. i mean peluang tu tak sampai lagi kot..


Tapi aku kena kuat semangat.., Jangan Give Up Hamira Yahya, Kena selalu semangat nanti mesti ada hasil yang luar biasa. terus apply apply apply dan apply setiap hari.. Yeahhh kena usaha, berdoa pasti ada rezeki.., mana tahu pembuka tahun 2012 kau dah start kerja. Amin Ya Rabbi Alamin.. Harap harap rezeki untuk aku ada. InsyaALLAH. :D
Untuk kawan kawan yang sedang dan masih cari kerja macam aku, aku sokong dari belakang, semoga berjaya yea all my friends dan untuk kawan-kawan yang akan start kerja wahhh TAHNIAH, aku tumpang gembira, selamat menempuh alam pekerjaan. (:
* tak rasa ke ayat ayat aku semangat gila! :p


Maira,untuk diri sendiri... sila baca dengan mata,hati,letak dalam minda. (:

Never give up until you've given out all your very best. It's better to fail trying than wondering what could have happened if you tried.

Stand up for what you believe in, even if it means standing alone.

Tuesday, December 27, 2011

ai ai aishiteru

 walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru..


apa dalam fikiran :  Bluurrrr *_* 

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Haiii bloggers. semoga semua berada dalam keadaan sihat hendaknya.. Saya? sihat alhamdulillah (: .., sedang berusaha membina lemak lemak.., :p Update belog untuk hari ni challege hari keempat.., Mehh nak tunjuk gambar yang kita suka.., jom tengok kat bawah.. ni haaaa. 

My best friend , Tuan Faizah Asmira Tuan Zulkifli, another part for me. Yeahh she always there for me.., I met her  masa tingkatan 2.., sekarang dah hampir 8 tahun kami berkawan, masih berhubung sampai sekarang dan baru semalam kami texted tapi my best friend tetiba hilang... letih barangkali baru balik kerja.. Tidur? Mungkin. Hahahaha :p

Kembali cerita pasal dia, Dulu waktu sekolah kami selalu bertukar surat.. bukan surat cinta! no no no kami budak baik tak bercinta time sekolah.. lalalaal :p tapi surat bermasalah.., kami lebih senang menulis surat bila ada masalah, ada benda nak kongsi memandangkan kami kelas berasingan.. So kami akan berjumpa time rehat nak makan dan time balik sekolah.. :D ohh! kenangan time sekolah menengah kembali dalam ingatan., Itu habit kami sampai tingkatan lima. Beb, aku masih simpan surat surat tu., semua ada dalam kotak kanun.. hehehe 

Dia seorang kawan yang sangat baik, sangat memahami, ada bila susah dan senang, selalu paham apa yang saya nak, nasihat dia semua berguna, semua masalah saya cerita kat dia.., bila cerita rasa lega sebab ada pendengar setia macam dia. Susah kan nak jadi kawan yang betul betul sedia dengan kita.. Saya bersyukur ada kawan yang baik macam Cikgu Faizah nie.. Kami pernah berangan nak sambung belajar kat luar negara dan kami selalu berangan nak itu ini.. Hope suatu hari nanti kami ada rezeki nak tunaikan semua impian tu..
But beb, part sambung study kat luar tu tukar jalan jalan kat luar negara bila poket tebal boleh tak? Teheeee.., :D ., 

But bila cakap best friend , tak semestinya jumpa kan.., last kami berjumpa raya tahun 2011 itupun hari raya kedua dan sekarang my best friend belajar dekat Maktab Peguruan Bahasa Lembah Pantai, Kuala Lumpur.., Dia bakal jadi seorang guru, dia bakal jadi seorang pendidik. Dia ambik cita cita saya.. hahaha. Dia sebenarnya tak nak jadi cikgu, dia nak jadi penulis, dalam erti kata lain " artis " ..
 ( beb, jumpa aku jangan kau hempok aku pula yea.. hahaha ) .., Saya amik cita cita dia..Artis? pandai melukis potret, canvas, orang panggil artis juga kan? hahaha., Opsss stop melalut maira! Okay okay kembali pasal my best friend k.., Sometimes saya terpikir mahu jadi dia sebab dia selalu bertuah, kental orangnya., pandai urus diri dan boleh survive hidup dengan tabah.. Yeahh saya salute dia tabik spring.., Saya tahu keadaan dia thats why saya berani cakap macam nie.. Apa dia nak semua usaha dia sendiri tiada siapa membantu.. :D 

Beb, aku mintak maaf banyak banyak kalau sepanjang kita kawan ka terasa hati dengan aku, tak suka perangai aku, sakit hati ke apa, ada yang tak berkenan ke apa.. sometimes aku rasa tak layak nak berkawan dengan ka tapi resah gelisah tu kau nasihat dengan 
" tiada manusia yang sempurna sebab itu manusia saling memerlukan antara satu sama lain "

To my best friend, may Allah bless you every second, every minute, every hour and in everything that you do.. Semoga tabah hadapi hidup dengan mak, aleya,aida dan asyraf. Aku tahu ka boleh ubah hidup jadi lebih sempura bila ka dah kerja nanti. Buktikan pada mereka yang selalu pandang rendah kat ka ea.. Aku selalu ada sebagai kawan baik ka. 

Gambar ni aku suka sebab nampak natural face kami :p dengan berlatarkan ombak pantai  Teluk Lipat. Raya kedua dan setiap kali raya kami akan ke pantai..Tak tahu kenapa dah jadi tempat wajib setiap tahun.. 





apa dalam fikiran : hari ni aku taip dengan panjang sekali kan.? Ada yang sudi baca kew. Who cares... Heeheh :D 


Monday, December 26, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Assalamualaikum.. 
breep breep.. Fuhhh tiup kanan kiri sawang sawang yang ada kat blog ni.. dah lama tak update., challenge yang saya join awal awal bulan tu langsung tak update.., sempat hari kedua jew.., bukan malas masa tak mengizinkan .. heee. 

Back to topic., wahh " idea of the perfect first date " ? jeng jeng
 * wondering.. 
List semua yang ada dalam fikiran cam melampau sangat kan. Haaa acteli saya lebih sukakan tempat yang tenang, damai macam pulau,taman..nampak flora fauna.., :D
 tapi nie haa tempat yang nak pergi sangat.., macam sweet je kalau dating kat sini.. lalalala ~~
nak tahu kat mana tempat yang saya nak pergi sangat nie.. 

|
|
|
|

BUKIT TINGGI 

Mahu pergi sangat. masuk dalam wishlist boleh kan.?  Ayoyo rasa makin tebal lah buku wishlist tu kan. hahahah :D

Lawa kan.. agak agak datang sini boleh berangan berada kat FRANCE kot? sebab setahu saya bangunan nie ala ala Colmar Village kat Perancis.. Mesti waktu malam cantik kan?  Dengan bangunan yang style english, stone yang menarik je.. Hope ada rezeki datang kat bukit tinggi :D
Dengan siapa ? jeng jeng jeng ... soulmate, jom pergi.. :p

Haaaa ni yang sangat menarik perhatian...Japanese Village.. Kat sini ada Japanese Tea House, Sakura and Umie Tatami  Suites and Botanical Garden. Kat sini juga mengikut cerita kawan lah, boleh sewa dan pakai kimono..
 Haiiikkk koniciwa. c: Alaaaaa lambatnyer duit poket tebal. wuwuwu.


Nak pergi tempat tempat cantik macam kat atas niee mesti kena ada camera kan.. yelah nak snap gambar kenangan.. Wuwuwu tu wishlist yang tak capai lagi.. :(
Need money ! Huhuhuhu.


apa dalam fikiran : harap esok lebih baik dari hari ini. Amin. (:

Sunday, December 25, 2011

(:

Alin, Jue tetiba teringat kat korang berdua.. Macam mana life korang sekarang? Nanti kahwen jangan lupa jemput aku..(: Rindunyerrr nak buat kerja yang separuh di akal.. pergi bukit broga naik kereta kancil 6 orang, pergi melaka semata mata main bowling satu game, sesat kat dataran pahlawan.., hujan batu kat highway ayer keroh..,memancing ikan yang tak timbul2 kat teluk pelanduk? makan mee sup kat kedai abuse.. Alin, nak dengar ka jeritttt.., Jue nak dengar ka nyanyi lagu yuna.. :(
bila lagi boleh jumpa nie.. =___________=

Take care of yourself Juliana, Nor Salina


Bukit Broga Hill. 

Ada sesiapa yang nak pergi sana jangan lupa ajak saya. :D

Friday, December 23, 2011

Berbeza


Assalamualaikum. saya kembali . Yeahh i`m back setelah menghilangkan diri. Kemana? Hmmmm secret. (:

Hmmmm selalu macam nie.. dok guling kanan kiri terpikir itu ini, eksaited nak cerita macam macam.., dah depan lappy terkelu terkedu.. memang sah mulut terkunci ! Biarkan hati bebicara seketika..
Perasaan saya sakit.. sakit sebab RINDU.. sabar maira.:| . Bahagia itu seketika ?
 Tak, selalu rasa bahagia tapi jarak yang jauh buat hati perasaan timbul curiga, resah.. 

Bila lagi akan berjumpa?
Bila lagi akan gelak?
Bila lagi akan borak?
Bila lagi akan hang out sama sama?
Hmmm persoalan yang sentiasa berada di minda..
T_________T

Perasaan saya takut..,takut awak ada yang lain. takut awak makin berubah hati., makin tawar.. * tambah gula pemanis rasa tu akan jadi lain kan..? Saya sentiasa harapkan ada peluang untuk saya macam dan seperti awak cakap " biar masa yang tentukan " .. Hopefully. :|
Berhenti melalut merepek nanti ada yang meluat. Who cares?

Awak, jaga diri.jaga hati.jaga mata. saya sentiasa ingat pesanan awak yang ini. 
Akan selalu. I will (:


apa dalam fikiran : sakit saya akan hilang bila awak sentiasa bersama dengan saya. Ikhlas. 

Sunday, December 11, 2011

I`m fine . _____


When you love someone,
and they break your heart,
dont give up on love,
Have faith, restart again.. 
Hold on.


in mind : think of you..

i do cry when i`m alone



 Ermmm sometimes there lots of things going through my mind..,  thoughts who cares when im  gone one day. Who bothers and cares about me. ?
I don’t know I don’t know I don’t know.  I cried today. Who cared ? None. 



in mind : RAFN, imissyou.yesidomissyou. :( but nothing change right? 

Monday, December 5, 2011

Day 2 — Your favorite movie


Hohoho..
eksited je nak cerita my febret movie tapi gambar tak boleh nak upload plak. Internet nie macam segan silu jew.. HUh. 

If cerita Hindustan, sudah semestinya 3 IDIOTS. 

If cerita Korea, sudah semestinya MY GIRL , OH MY LADY. 

Cerita omputih? hehe banyak kot kalau nak list. 
Genre movie tu of kos lah yang ada aksi ganas ganas.. Hahaha.. I mean ada aksi gaduh2,semangat sikit nak tengok, komedi yang boleh gelak sampai menangis., ada story love sikit sikit.. baru layan kan. :p

Itu jew kot. K, Later. :|

apa dalam fikiran :
hati tak pernah menipu kita. Tapi kita yang sering tipu hati kita.



Hope.



.Hopefully everything will be fine.

Sunday, December 4, 2011

Day 1 — Your favorite song

Thumbs up !
Asyik ulang lagu sama.
Semua lagu Bruno Mars aku layan.
Pasang berulang kali pu tak bosan.



dalam fikiran : Jadi kuat hati boleh maira. ?

Take it.

Assalamualaikum..,
Acteli challenge ni dah lama..,siap ada yang buat GA..

I decide want take it memandangkan keadaan diri yang tak stabil, feeling yang sangat kosong !, moral down..
Huhuhu forget it.., 30 days. i will. 


30 hari, Ohh macam seronok je. 

Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – What makes you different from everyone else?
Day 6 – A song to match your mood.
Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 8 – Your dream wedding.
Day 9 – A photo of the item you last purchased.
Day 10 – A photo of your favorite place to eat.
Day 11 – A picture of your favorite memory
Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 13 – A picture of your favorite band or artist
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Short term goals for this month and why
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – A picture of something you want to do before you die
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Who are you?
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – What kind of person attracts you?
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days





Challenge start today. ! Good Luck to myself. *Fake smile. 



Dont you forget about me


Assalamualaikum.. unfeeling.. Harder to face it all.  I dont know. 
Hmmm..


I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'd wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.


in mind : wanna back to my hometown! 

Saturday, December 3, 2011

OR .. =___=



Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



apa dalam fikiran : Tamat pasal filem ini. ! jangan sebut lagi. noktah!


Bruno Mars - Turn Around


Ain't Nobody That Can Love Me
Like You Love Me
That's Why I Always Turn Around
For you You Y-You You You..,

in mind : imy.

Alone



How does it feel without you.

“ Last but not least, to tell the truth, I don't have much to offer.. I'll give you someone to talk to, someone to care for, someone who will always be there, a hand to hold, somebody to lean on “

Empty, 
maira


in mind : behave maira. your attitude. !

Wednesday, November 30, 2011

#6 Wordless Wednesday




10 ways to love:

 listen

speak

 give

 pray

 answer

 share

 enjoy

 trust

 forgive

 promise.

Hidangan petang





apa dalam fikiran : maira berhenti emosi boleh ? orang sakit memang beremosi lebih kew?

Tuesday, November 29, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio






















Ini kali kedua saya join GA.
Mahu join ? Haa klik link bawah ni atau banner kat atas tu.

Senang dan mudah saja caranya nak join. 

1- Follow blog ni

2-Like fan page Amira Studio

3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. 

Mudah kan.. hopefully bulan december memberi tuah dan rezeki (: 
mana tahu duit tu boleh buat simpanan nak pergi korea. Heheheh



apa dalam fikiran : yes i`m really desperate right now !! 



Monday, November 28, 2011

Baik pulih.

Salam.. 
macam terlebey rajin pula tukar template belog..  :p
Sememangnya dah niat nak tukar so apa yang di niatkan kena lah buat kan even keadaan badan tak sihat.. wuwuwu.. 
Got heavy flu and fever again. Ayakkk pening memikirkan kenapa antibodi saya sejak 6 bulan lepas asyik sakit je.. sekarang cepat betul kena demam , selesema.. Huhuhu 
* wondering.
" sakit itu boleh menghapuskan dosa dosa kecil " its right? 

Back to main tajuk pasal template, cantik tak? Haaaa macam budak sekolah kan.. 
acteli tak tahu lah website mana yang ada template belog free yang cantik cantik. heheh, guna dan cari kat website sedia ada je.. (: 
haaaaa jom tengok... i <3 spring.. lepas nie bersemangat lah kan nak update belog hari hari ? 
Adakah? 

Gambar Pertama


Gambar Kedua


Gambar Ketiga

Haaaaaaaaaa ni yang nak highlight kan ! If rajin jangan lupa klik banyak kali.
Pada readers yang sudi  klik, terima kasih banyak banyak. (:


Dan gambar kat bawah ni background, template lama sejak awal tahun 2011.. Tiada lagi wajah empunya belog.. hehehe..
* sila rindu yea even entri entri kat belog nie tak menarik.. ^.^


As blogger yang memang tak famous dan blogging ini hanya part time bila ada masa free, hopefully belog ni akan kekal sampai bila2 (: Penat sign up and create blog banyak kali.. Nak kumpul readers bukan senang.. Hahahah :p 

My wishlisht

1| harap makin hari makin bertambah pembaca.
2| harap belog ini dikenali ramai. * ecececeh berangan
3| senang senang klik lah tabung masa depan saya tu.. 
Nak pergi korea! eheheh
4| upgrade penulisan yang selalu macam rojak keling. 









Kalah tapi Gol paling cantik !



hye readers.. (:
semua orang dah tahu keputusan perlawanan semalam Malaysia menentang Bahrain yang berkesudahan 3-2 .. Huhuhu..
Sangat hampa sebab last minit tak sampai dalam 4 minit, 2 goal masuk dalam gawang goal Malaysia. !
Time tu berdoa please " miracle miracle miracle" but kemenangan tak meyebelahi Malaysia..
#Kemon tiger lepas nie kena careful,jangan leka. hope perlawanan semalam bagi pengajaran kat pemain pemain Malaysia..

Tapiiiiiiiiiiiiiiii.. even Malaysia kalah , aku nak sorak horayyy tepuk tangan kuat kuat !
Goal jaringan nazmi faiz mansor sangat awesome! walahhh ! Cayalah adik ! ecececeh. heheheh
Sangat bangga Malaysia ada pemain seperti dia yang sangat berani, ada skill. Sekali pandang macam KAKA. ! Tahniah Nazmi and tahniah Malaysia..

Sedikit info pasal Nazmi.. Sila baca (:




apa dalam fikiran : okay, gadis gadis kat luar sana dah sibuk dan start mengaku nazmi kepunyaan diaorang ! hahaha :p

Sunday, November 27, 2011

(:



Nak ini ! Mana nak cari haaaaaaa? 
=________________=

Alahaiiii (:

Breep breep..
Bahagianya rasa.... ada someone hantar bunga kat PM fesbuk lah..Heeee
Even sekadar image, senyum sampai telinga . (:
Bunga lavender.bunga lily putih. <3
wowo kalau betul betul ni memang buat peneman tidur lah agaknya.. :p
To "iye" : weeeeee sukanyer.. terma kasih berlemon lemon. 
Senang senang kasi yang betul betul ea ..Heee


dulu waktu kerja kat kedai bunga, harga bunga lavender plastik rm10 setangkai..
sekarang ?
hohoho.. seronoknya kalau dapat berdiri kat tengah tengah ladang bunga lavender. * berangan !

bunga lily putih.. tak puas tengok okey. sekian. <3

Let you know .





Saturday, November 26, 2011

Kami.



saya.rindu kalian.tak sempat nak jumpa.bagi kata semangat sebelum balik rumah masing masing. tapi ada kebaikan juga. kalian tak boleh melihat air mata saya. sebab saya seorang yang cepat emo. wuwuwu.
tu gambar last kita kan? selepas portfolio senibina. 

Farhana : the best of my chinggu . kawan negeri yang sangat baik. mintak maaf ada salah silap sepanjang perkenalan kita. terima kasih sebab memahami saya. terima kasih bagi saya semangat masa saya down buat design.. i hope u remember . malu sangat sebab diri tak matang, menangis, hilang semangat. u give "heavy" support to me. Thank you berlemon lemon tau. im gonna miss you. <3

p/s ; lepas ni kalau order something yang kena tunggu lama harap bersabar yea. OBLONG :p

Ayuni : kos mate, house mate, lantai mate, room mate, hoho.. im the lucky person dapat berkawan dengan awak. First time saya jumpa awak waktu kat POLISAS selepas daftar kat dataran JKA, my first impression  saya pikir, awak sombong..Heeeeeee. Negatif betul fikiran saya.. But betul cakap orang orang lama.. tak kenal maka tak cinta.. (: 
dapat belajar dalam satu kelas sejak sijil and dapat sambung diploma sama tempat, satu kelas, satu rumah and satu bilik.. Alhamdulillah, bersyukurnya saya dapat kenal awak. terima kasih berbanyak sebab sudi tumpangkan saya ke kelas, bawak saya pergi makan dan banyak lagi.. Tak ternilai jasa awak kat saya. Hanya doa dari saya sebagai sahabat saya kirimkan. Semoga perjalanan kehidupan awak dipermudahkan. 

Nura : kakak angkat olok olok.. Heeee. sorry tau anggap mak awak mak kita.. :p . Tak pernah terpikir dapat jumpa ramai kawan yang berasal dari negeri sembilan. Nura, awak kawan yang sangat baik. sangat baik. Tak terkata nak luahkan kebaikan awak sebagai seorang sahabat. Bertuah siapa yang berkawan dengan awak dan punyai kawan seperti awak. Terima kasih tumpangkan saya ke kelas, bawak pergi makan, bawak pergi jalan jalan.. Ohhh rindu kat pergi KAMPUNG MORTEN. ( its right spelling? ) huhuhu
Hopefully our relationship everlasting forever. (: 

Hidayu : Ayu, nak makan mee jawa lagi.. heee.. first time makan mee tu kat rumah ko. Terima kasih sebab tolong render my boutique hotel yang tak ubah seperti bangunan sekolah.. heee. Thanks sebab sudi berkawan dengan saku., tak kan lupa segala ilmu yang ko ajar kat aku. (:
Selamat sambung study dan selamat menempuh alam pekerjaan..

Eyka : Thanks being my friend. ko kawan yang sporting, happy go lucky. Eermmm sometimes aku tengok ko macam takda perasaan. Heee. Are you okay Eyka Syafiqah? Hahaha.. * just kidding. 
Pertolongan ko, jasa baik ko takkan aku lupakan. Untuk ko, selamat bercinta yea. Selamat lah untuk ko, kahwin jangan lupa jemput. Senyum sokmo k. (:


Untuk korang.., Selamat menempuh alam pekerjaan, selamat sambung belajar. Mintak maaf if sepanjang setahun sekelas bersama, hampir  6 bulan tinggal serumah, ambe ada salah silap, terkasar bahasa, perbuatan yang tidak menyenangkan, percakapan yang tidak baik dan sebagainya, ambe harap jangan di simpan dalam hati.. Halalkan makan minum ambe yea.. Semoga perkenalan kita kekal sampai bila bila.. Datang Terengganu jemputlah singgah ke rumah. (: 

Akan rindu kerenah kalian. 
< Maira. Ayuni. Farhana. Nura. Eyka. Hidayu >

Salam dari Maira Yahya.(: 




Word Of Today ( Page 3 )

Learn from yesterday,

Live for today,

Hope for tomorrow