Saturday, June 23, 2012

Day 8 – Your dream wedding.


Rolling on the floor. :p 
My dream wedding ? Hahahaha. Tak pernah terpikir nak kahwin buat masa sekarang. Apa ingat kahwin senang ? Tak ada calon tak pikir pun. >,<
Memandangkan ni salah satu rule game ni, post juga lah.. Hihi


 Prince and Princess. Cewahh :D


Natural Beautiful (:


 White wedding for guests. :D


Bridemaids kaler pastel and vintage. Kah kah. Bajet bajet :p



Nice right ? Aummmm :D


Lighting, Natural view, wow ! Its cool babeh. oshemm kan ? (:


Verangan lebih lebih rasa nak muntah hijau. Hahaha. Done my game. :D
Later update day nine ten sebelas doblas bla bla bla.

Notahujungjari : Esok balik kampung. Yipppiiiii. Dah berbulan tak balik. Lupa daratan ke hape? T_T 

Thursday, June 21, 2012

Miley Cyrus - Stay (Lyrics)



Iye, When I'm not around you please do take care of yourself because I'm too far to care for you :(
Stay with me okei. 


Wednesday, June 20, 2012

L♥VE

When i first sau you i fell in love and you smiled you knew.
- William Shakepeare -




Maira Yahya  ♥

Thursday, June 14, 2012

Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.




Alahaiiii omelnyer sugar glider ni..., Niat untuk membeli dan membela tak kesampaian. Acteli niat untuk membeli dari tahun lepas lagi masa tu aku sem 6. Hati memberontak2 bila ada jiran bela binatang alah lagi comel nie yang diberi nama KIKI. Bukan cemburu tapi gelagat binatang alah nie buat hati rasa nak kempal tangan sambil penyek penyek. Aisshhh penyek penyek manja. (: 
Dulu survey harga sampai RM250 ada yang cecah sampai RM 300, mahal bagi aku yelah time tu kekurangan duit sebab simpan duit untuk finale project,makan sewa dan sebagainyer.. Simpan je lah hasrat tue sampai sekarang.. Huhuhu


Hati dah tak memberontak sekarang sebab wishlist makin bertambah takut tak terjaga binatang alah comel ni. Pikir makan, pakai,ubat pet ni lagi kan kan kan ? Andai kata suatu hari hasrat hati memberontak kembali aku nak beli jugak. tak kira ! *hentakhentakkaki.. :p Andai hasrat termakbul, aku nak letak nama sugar glider aku LIAM.. (:




notahujungjari : Macam mana nak hilangkan perasaan yang tak ada hati nak bekerja ? Hmmm





Wednesday, June 13, 2012

Tidak seperti kau.

Aku bukan orang kaya.
Aku bukan orang berjenama.
Aku bukan memilih tempat mewah.
Aku bukanlah tahu jenama luar negara.
Aku bukan lah banyak harta.
Aku bukan lah anak emas.
Aku siapa nak arah ajak kau ikut kerenah aku.
Aku tak ada kereta.
Aku siapa. Berbeza sekali dengan kau. 

Bila aku baca aku jadi meluat, bukan sebab aku cemburu tak bersyukur apa yang aku ada tapi bila dia kepunyaan aku aku jadi sakit hati sebab apa aku inginkan idamkan, semua dah berlaku antara kau dengan dia. Hmmmmm.