Monday, July 18, 2011

Tidak mengizinkan .

As Salam 

fuhhh berhabuk belog nie..rindunyer nak update cite setiap hari tapi apakan daya masa memang mencemburui!
harap ada lah masa nak update cite pasal sebelum masuk belajar sebab cite banyak dah jadi basi.. wuwuw
cite pasal akak kahwin pon tak terupdate.
kelas dah start. keji makin bertambah. tido mula tak teratur. makan masih menjaga. tak tahu lah ape jadi lepas nie. 0_o
tu je kot nak update. mahu sambung buat slide show pasal urban.


ape dalam fikiran : maybe mata tak ngantuk sebab minum coffee mix. memang makin cerah lah kan ! uhuhuawaaa. 



Sunday, July 10, 2011

GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!

Assalamualaikum
breep breep (:
nie first time cheq join GA.
nak join klik banner bawah yea. (:





nie yang cheq sempat buat. harap abg eq suka lah. (:
mana lah tahu kot2 bertuah bulan julai nie dapat hadiah dari abg eq. hee





Monday, July 4, 2011

sekaligus (:

Assalamualaikum (:

Fuhhh berhabuk blog tak hapdate 5 hari,siresly rindu tapi apakan daya bokbend tak leh nak guna. ahuuu.
Mahu update blog cam nak list barang boleh? kih3. 
< taip laju laju guna gear 5 >

1 | Alhamdulillah follower belog saya makin bertambah. (: 
Dun worry saya nie ade sifat rajin suka blogwalking so akan follow balik. InsyaALLAH. 

2 | Cuti semester saya selama 2 bulan dah habis. esok dah nak gerak balik PD. sob sob. :(  
Bermakna masuk semester aakhir, rumah sewa baru, teman rumah baru dan semua baru? sangat teruja nak hadapi. (:

3 | Alhamdulillah sebab ade rakan blogger yang sudi buat entri pasal saya. nanti jumpe saya belanje cikades. heee. nak tahu klik cikgebob 



nak hapdate tu je kot setakat ni, nanti ada masa ade idea saya buat entri baru. (:

ape dalam fikiran : buat rakan2 batch sijil dulu yang dapat sambung diploma " selamat menjalani kehidupan sebagai pelajar semula " . mahu sudahkan mengemas barang. tadaaa (: