Saturday, June 25, 2011

D A Yeight : 10 of your favourite songs

Assalamualaikum 

Masih ingat game yang sy main sampai hari ni tak sampai2 ke garisan penamat,asyik pancit jew.. wuwu.Yelah mane taknye 2 bulan cuti duk kat rumah lemak makin bergiat aktif. < mau kurus semula! >
Jom tengok 10 lagu yg saya suka. Acteli saya bukan lah seorang yang minat lagu sampai menghafal sepuluh hari sepuluh malam cume my habit akan pasang lagu tu berulang kali sampai dah jemu. =_____=

1 | Count On Me - Bruno Mars
2 | Just The Way You Are - Bruno Mars
3| Dont Let Me Fall - Lenka ( lagu nie besst melodi lirik smoth jew. cube lah dengar )
4 | Semua lagu Taylor Swift sebab saya memang minat penyanyi nie.Kalau list semua lagu dia takde lh 5,6.7.8 sembilan sepuluh kan. heee
5 | D`masive - Jangan Menyerah
6 | One Sweet Day - Mariah Carey
7 | I Surrender - Celine Dion
8 | Decoustic - Mencintaimu
9 | Grafiti Cinta - Farah Af2
10 | Yang Terindah Ost Adamaya. <3

okey pinih. kepada lelaki2 kachak luar sana yang nak mengorat kite boleh lah tuju lagu2 kat atas kat kite,pasti hati kite cair macam susu cair perisa MARIGOLD lah! eceeceh pransantan betul kau Maira Yahya. huekhuek tadaaa. :))

ape dalam fikiran : esok pagi sabtu kite nak pergi DATING`s. mau ikot? Jom (:

6 comments:

  1. uwwwwaaaaaaah~ mostly lagu english ja. hhe best best :)

    ReplyDelete
  2. minat yg sama la...kah...kah

    ReplyDelete
  3. fatynadia : salah satu cara nak approve english kite. hee

    ReplyDelete
  4. Mr.Oren : ehh yekee. nyanyi lah sikit (:

    ReplyDelete